MERIDIAANTHERAPIE
M 06 20 49 15 87
anna@annalogos.nlBio, scholing en werkervaring, beroepsregistratie


Bio

De meridiaantherapie ziet de gehele mens, zichtbaar en onzichtbaar. De methode van diagnostiek en behandeling is systematisch en dat vind ik prettig. Concreet en tasbaar is waar te nemen hoe iemand beweegt en wat individueel nodig is om de gestagneerde beweging van de levensenergie weer vloeiend te maken. Het lichaam geeft ongecensureerd antwoorden. Dat maakt het werk zo fascinerend.

Reizen heeft me een rijkdom aan ervaringen gebracht. In Engelse ziekenhuizen maakte ik als fysiotherapeut kennis met de orthopedische chirurgie, reumatologie, longziekten en interne geneeskunde. Later, in de vrijgevestigde fysiotherapiepraktijken in Duitsland en Nederland, was het mogelijk de meridiaantherapie in te zetten. In 2016 koos ik voor de zelfstandige meridiaantherapiepraktijk. Daarbij verving ik de BIG registratie fysiotherapie voor een gelijkwaardige registratie natuurgeneeskunde bij een erkende beroepsorganisatie. Dat klopt voor m'n gevoel beter, omdat de lichamelijke werking van de behandelingen die ik geef altijd gelegen is in een gezonde stroming van de levensenergie.

Ik ben in 1960 geboren in het Limburgse Horst. Nu woon ik met mijn man Gilles van Eeden in Nijmegen. Anna is mijn vierde voornaam. Ik luister zowel naar mijn naam Brigitte van Bakel, als naar Anna Logos en Anna van Eeden.


Beroepsregistratie
  • 2018 - heden, NWP, beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig Werkende Professionals, licentie natuurgeneeskunde, registratienr. 1724 NL
  • 2017 - 2017, NOAG, Stichting Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers, Aa licentie, registratienr. 6511-Aa-16013 NL
  • 2016 - 2017, NBMK, Nederlandse Beroepsvereniging Meridiaan- en Kleurentherapie, geregistreerd lidnr. 169 NL
  • 1993 - 2014, BIG registratie fysiotherapeut

Scholing en werkervaring
  • Meridiaan- en reflexzônetherapie bij grondlegger Christel Heidemann in Freiburg en Badenweiler (DE)
  • Fysiotherapie, diploma Arnhemse Academie voor Fysiotherapie (NL) (praktiserend als natuurgeneeskundige: alle handelingen uit de massage- ademhalings, ontspannings- en bewegingstherapie, evenals hydro- en balneotherapie zijn te scharen onder natuurlijke behandelwijzen. Van electro(magnetische), korte golf, ultrageluid of andere apparatuur voor therapeutische doeleinden is uitdrukkelijk afstand gedaan)
  • 2015 - heden, bijscholing westers medisch, vakgericht en intervisies.
    diversen BIJSCHOLING

Powered by: Grav
This site was last updated on
 2020, April 30
All text & images © 2016 Anna Logos