MERIDIAANTHERAPIE
M 06 20 49 15 87
anna@annalogos.nl


Bio

De meridiaantherapie leerde ik kennen tijdens de opleiding fysiotherapie. De methode van diagnostiek is systematisch en tastbaar. Heerlijk, daar houd ik van. De behandeling is gericht op het individu en niet op ziektes. Er komt dan geen 'knie' of 'corona' langs, maar een mens die op de een of andere manier de balans in de levensenergie is kwijt geraakt. Ik mag er dan voor zorgen dat deze mens ontdekt dat een bezield lichaam een gezonde plek in de wereld inneemt en helpen om dat opnieuw mogelijk te maken door het lichaam te behandelen met kleur. Een prachtige missie.

Reizen heeft me een rijkdom aan ervaringen gebracht. In Engelse ziekenhuizen maakte ik als fysiotherapeut kennis met de orthopedische chirurgie, reumatologie, longziekten en interne geneeskunde. Later, in de vrijgevestigde fysiotherapiepraktijken in Duitsland en Nederland, was het mogelijk de meridiaantherapie in te zetten. In 2016 koos ik voor de zelfstandige meridiaantherapiepraktijk. Daarbij verving ik de BIG registratie fysiotherapie voor een gelijkwaardige registratie natuurgeneeskunde bij een erkende beroepsorganisatie. Dat klopt voor m'n gevoel beter, omdat de werking van de behandelingen altijd gelegen is in een evenwichtige stroming van de levensenergie.

Ik ben in 1960 geboren in het Limburgse Horst. Nu woon ik met mijn man Gilles van Eeden in Nijmegen. Anna is mijn vierde voornaam. Ik luister zowel naar mijn naam Brigitte van Bakel als naar Anna van Eeden. Omdat ik ook gebouwen ontwerp en daaraan veel besteed, verdeel ik de tijd zo goed mogelijk. Tot nu toe lukt het om beide passies te blijven volgen.


Beroepsregistratie
  • 2018 - heden, NWP, beroepsvereniging voor Natuurgeneeskundig Werkende Professionals, licentie natuurgeneeskunde, registratienr. 1724 NL
  • 2017 - 2017, NOAG, Stichting Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers, Aa licentie, registratienr. 6511-Aa-16013 NL
  • 2016 - 2017, NBMK, Nederlandse Beroepsvereniging Meridiaan- en Kleurentherapie, geregistreerd lidnr. 169 NL
  • 1993 - 2014, BIG registratie fysiotherapeut

Scholing en werkervaring
  • Meridiaan- en reflexzônetherapie bij grondlegger Christel Heidemann in Freiburg en Badenweiler (DE)
  • Fysiotherapie, diploma Arnhemse Academie voor Fysiotherapie (NL) (praktiserend als natuurgeneeskundige: alle handelingen uit de massage- ademhalings, ontspannings- en bewegingstherapie, evenals hydro- en balneotherapie zijn te scharen onder natuurlijke behandelwijzen. Van electro(magnetische), korte golf, ultrageluid of andere apparatuur voor therapeutische doeleinden is uitdrukkelijk afstand gedaan)
  • 2015 - heden, bijscholing westers medisch, vakgericht en intervisies.
    diversen BIJSCHOLING

Powered by: Grav
This site was last updated on
 2021, March 24
All text & images © 2016 Anna Logos