MERIDIAANTHERAPIE
M 06 20 49 15 87
anna@annalogos.nlafspraak, contact, praktijkadres, disclaimer, klachtenregeling, persoonsgegevens en privacy


Afspraak maken voor behandeling

Behandelingen MERIDIAANTHERAPIE vinden uitsluitend op afspraak plaats. Een afspraak maken kan rechtstreeks of via de huisarts.
Contact met Brigitte van Bakel
Telefonisch 06 20 49 15 87
Email anna@annalogos.nl

Zodra de melding zichtbaar is neem ik contact met je op.


Behandeling thuis

Vanwege het nog niet geweken corona besmettingsgevaar heeft behandeling bij je thuis op dit moment de voorkeur boven behandeling in een praktijk. Ook in de eerste periode na een chirurgische ingreep en voor zolang nodig, vindt de behandeling thuis of in het herstellingsoord plaats. Dat vraagt wat voorbereiding van jou. Als therapeut was ik voor en na de behandeling mijn handen met zeep en droog die aan een schone handdoek. Gelieve deze voorafgaande aan mijn komst klaar te leggen. Voor jezelf twee grote handdoeken klaar te leggen, een om op te zitten en de ander als omslagdoek. Een kruk voor jezelf om op te zitten, en een kruk(je) of stoel voor mij. Ik draag een mondkapje. Dat breng ik zelf mee.

Heel belangrijk: zorg voor een goed verwarmde ruimte zodat je niet afkoelt tijdens de behandeling! En zorg ook dat de ruimte goed geventileerd is met verse lucht van buiten! Kies een rustige ruimte met voldoende daglicht en privacy. Telefoon, bel en muziek uit. Niet eten en drinken tijdens de behandeling. Vraag huisgenoten (en huisdieren) om even in een andere ruimte te blijven.


Praktijkadres

MERIDIAANTHERAPIE wordt gegeven in een aantal gezondheidscentra en (para)medische praktijken in de regio Nijmegen - Arnhem.

Adressen:
Praktijkadres Fysiotherapie de Goffert, Dobbelmannweg 118, Nijmegen
(Vanaf Nijmegen CS, Breng Bus 14, richting Brakkenstein, halte Hertstraat, ca. 6 minuten)

Vervanging bij verlof:
Marinus van de Pol, Fysiotherapie de Enk, De Enk 1, Elst, pol@fysio-de-enk.nl

Post is te richten aan:
Praktijk Anna Logos, Keldermansstraat 7, NL 6543 KX Nijmegen Bezoek uitsluitend op afspraak.


Klacht?

Natuurlijk staan zorgvuldigheid en integriteit hoog in het vaandel. Desondanks een klacht of voel je je onheus bejegend? Maak het kenbaar. Dat schept ruimte voor gesprek en herstel van eventuele fouten. Komen we er niet uit dan staat de mogelijkheid open een klacht in te dienen bij de beroepsvereniging NWP. Brigitte van Bakel, meridiaantherapeut, is geregistreerd lid van NWP onder nummer 1724.


Gezondheids- en Persoonsgegevens en privacy

Klik op de link voor de informatie gegevensbescherming conform AVG of lees de informatie in de wachtkamer van het behandeladres.


Disclaimer

Lees hier de disclaimer.

Powered by: Grav
This site was last updated on
 2021, March 24
All text & images © 2016 Anna Logos